Szeretnél az emberek viselkedéséből többet kiolvasni?

Szeretnél fejlődni, hogy hatékonyabban kezeld az ügyeidet és sikeresebben az emberi kapcsolataidat?

Hozd összhangba a Benned rejlő potenciált a külső lehetőségeiddel, a DISC személyiségprofil segítségével.

Ismerd meg az előadót

''Az első személyiségprofilomról a feleségem azt mondta, csak egy dolog hiányzik: a fényképem. A DISC-el 2015-ben találkoztam Nagyváradon a persolog®-nál. Mario Brühlmann volt az előadó és valósággal elbűvölt az, ahogy kihámozta és feltárta az egyszerű viselkedésprofilból az érdeklődők személyiségvonásait, és annál még sokkal többet. Akkor helyben eldöntöttem: ezt az élményt haza akarom hozni, ezt az eszközt itthon is munkára kell fogni!''

Köllő István

JELENTKEZZ!

Az erős személyiség nem a véletlen műve.

A DISC előadásból megtudhatod.

✓ Miért olyan fontos a személyiség megismerése
✓ Milyen típusú munka illik hozzád
✓ Hogyan kommunikálj hatékonyabban más személyiségtípusokkal
✓ Hogyan tudod csökkenteni a stresszt és elkerülni a kiégést
✓ Milyen irányba tudsz fejlődni, az erősségeidre építve

Legközelebbi eseményeink.

    No posts were found.

ügyfeleink
Orosz Tünde
Pro Christo et Ecclesia - Marosvásárhely

Rendkívüli élmény volt. Barátságos környezet, felkészült csapat, rugalmas változtatások a program menetében, jó hangulat jellemezte a képzést. Nagyon sokat tanultunk magunkról és egymásról. Türelmetlenül várom a folytatást. Hálás köszönet mind ezekért!

Nagy Lajos
ügyvezető igazgató - Hamm

Úgy érzem, hogy mindenkinek adott ez a tréning rengeteg pluszt, ugyanakkor rengeteg feladatot, amin dolgozni kell, hogy csapatként és egyénenként is hatékonyabb és eredményesebb munkát tudjunk végezni. Profi szervezés, nagyon jó hangulat, csak ajánlani tudom a Polaris csapatát!

Árus-Jerovszky Tímea
színész

Érintőlegesen foglalkoztam már a DISC modellel, de a tréning során sokkal mélyebben megértettem ezt a területet. A csapat nagyon barátságos és professzionális, kellemes, otthonos környezetben, játékok és beszélgetések által kerülhettünk közelebb magunkhoz és érthettük meg jobban másokat.

Balázs Tímea
ügyfélfogadó asszisztens

Nem gondoltam volna, hogy ebben a kis városban egy ilyen profi csapat tevékenykedik, egy igen kellemes környezetben. Családias légkörre számítottam, de képzeleteimet felülmúló meleg fogadtatásban részesültem és így teljes bizalommal tudtam részt venni a tevékenységen. Ha úgy érzed, hogy változásra van szüksége a környezetednek, akkor jelentkezz a tréningre és kezdj el dolgozni saját magadon.

Seres Erika
tanárnő

A DISC tréningen egyik feladatnál a tréningvezető megjegyzése maradt meg legértékesebb gondolatként: "Remélem lesz rossz válasz is, hogy tudjunk róla beszélgetni!". Jelentkezz te is a tréningre, mert a heted legjobb nyolc órája lesz, három-az-egyben: munka, pihenés és szórakozás!

Lőrincz Réka
egyetemi hallgató

Mindenképp megéri részt venni a DISC képzésen, amelyen gyakorlatias és releváns tudást sajátíthattunk el. Egy gondolat különösen megfogott: a jelenlegi profilunk egy kiindulópont lehet a további fejlődésünkhöz. Nincs kőbe vésve, kitartással és sok munkával alakíthatunk rajta. Nagyon szeretném a gyakorlatba ültetni a tanultakat, alkalmazni a mindennapokban, fejlődni általuk.

Árus-Jerovszky Péter
webfejlesztő

Egy ilyen tréningnek hasznát lehet venni úgy a szakmai környezetben, mint a mindennapi életben, a jó kommunikáció egyaránt fontos egyénnek és csapatnak. Ez egy olyan készség, amit nem fejleszteni egy elég nagy mulasztás manapság.