Szeretnél az emberek viselkedéséből többet kiolvasni?

Szeretnél fejlődni, hogy hatékonyabban kezeld az ügyeidet és sikeresebben az emberi kapcsolataidat?

Hozd összhangba a Benned rejlő potenciált a külső lehetőségeiddel, a DISC személyiségprofil segítségével.

Ismerd meg az előadót

''Az első személyiségprofilomról a feleségem azt mondta, csak egy dolog hiányzik: a fényképem. A DISC-el 2015-ben találkoztam Nagyváradon a persolog®-nál. Mario Brühlmann volt az előadó és valósággal elbűvölt az, ahogy kihámozta és feltárta az egyszerű viselkedésprofilból az érdeklődők személyiségvonásait, és annál még sokkal többet. Akkor helyben eldöntöttem: ezt az élményt haza akarom hozni, ezt az eszközt itthon is munkára kell fogni!''

Köllő István

JELENTKEZZ!

Az erős személyiség nem a véletlen műve.

A DISC előadásból megtudhatod.

✓ Miért olyan fontos a személyiség megismerése
✓ Milyen típusú munka illik hozzád
✓ Hogyan kommunikálj hatékonyabban más személyiségtípusokkal
✓ Hogyan tudod csökkenteni a stresszt és elkerülni a kiégést
✓ Milyen irányba tudsz fejlődni, az erősségeidre építve

ügyfeleink
Pál Alpár
Anda Panzió és Kráma Pub & Pizza

Egy céget a csapat alkot az alkalmazottak révén. A csapat sikeres működését nagyon gyakran a szervezés különbözteti meg a sikertelenségtől. A Polaris profi cég, profi csapat. Együttműködésünk alatt folyamatosan a szervezettségről, pontosságról, kiválóságról tesznek tanúbizonyságot. Ha úgy érzi, hogy gyakran nem uralja a helyzetet vegye igénybe a Polaris tanácsadási szolgáltatását.

Dr. Székely Zsolt
SzékelyDental

Az életem felét a munkahelyen töltöm. Nagyon sok energiát fektettem bele, hogy a rendelő jól menjen, és rengeteget abba, hogy boldogan legyünk ott. Az elsőbe túlteljesítettem az elvárásaimat, a másodikba belebuktam. Egy túlterhelt munkahelyen ez sokkal nehezebb mint gondoltam. Apró előrelépések ellenére a stressz szint nem csökkent. Pár év keresés és kínlódás után hozott össze a véletlen a Polaris csapattal. Alig pár csapatépítő s már messze túlhaladtuk azt, amivel éveket próbálkoztam. Megkaptam a kollégáktól azt a biztonság érzetet amire vágytam. Mint csapat verhetetlenek vagyunk.