Image Alt
  |  
Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

A kapcsolatteremtés művészete

“Mi lehet a legnagyobb segítség a céljaid eléréséhez? Ha megtanulsz hatékonyabban kommunikálni!” (John Maxwell)

A kommunikáció lényege nem a szavak összessége, hanem a hatás amit elérünk azzal, amit közlünk, és ez leginkább a kapcsolaton múlik. A legjobb hír az, hogy a kapcsolatteremtés inkább fejleszthető készség, mintsem veleszületett adottság.


Miért érdemes eljönnöd?

♦ megismerjük a kapcsolatteremtés alapelveit és megnézzük azt, hogy mit csinálnak másképpen a legjobbak

♦ megbeszéljük, hogyan lehet mindezt itthon alkalmazni

♦ kapcsolatokat építünk! 🙂


A kemény munka nem elég, sem a remek egyéni teljesítmény. Bármi is legyen a célod, a kapcsolatteremtés segíteni fog, a hatékony kommunikáció elsajátítása pedig a sikered kulcsa lehet.

Szeretnél jobb kapcsolatteremtővé válni? Gyere el az előadásra! 

A helyek száma korlátozott. Az űrlapot kitöltve jelentkezhetsz:

Ügyfeleink mondták a képzésről:

Pál Alpár

Hargita Racing Team

Pontosan megfogalmaztam magamnak már régebben, hogy számomra akkor jó egy előadás, ha fáradtan megyek be és motiváltan, lelkesen jövök ki. Ez most megvolt! A bónusz, hogy tudatosult bennem, hogy gyakoroljam a kapcsolódást, fejlesszem ezt a képességem.

Petki Beáta

építőmérnök

Számomra a leghasznosabb az előadásban annak a tudatosítása volt, hogy egy kommunikációs helyzetben a másik fél a legfontosabb. Tisztában van az ember azzal, hogy ha azt szeretnénk, hogy kapcsolataink legyenek energiát és áldozatot kell hoznunk ezért, de sokszor mégsem tesszük ezt.

Sára Anasztázia

Számomra nagyon jó volt azt hallani, hogy a kapcsolatteremtésre való képességünk nem egy velünk született adottság, hanem egy készség, ami fejleszthető. Hasznosak voltak az életből hozott példák, mert ezáltal érthetővé és emberközelivé vált az előadás és nagyon tetszett, hogy nem volt túlbonyolítva.

Seres Erika

tanárnő

A legfontosabb számomra annak tudatosítása volt, hogy a kommunikációs készségek tanulhatóak, fejleszthetőek, és az az alapelv, hogy energiát kell fektetnünk a tartós kapcsolatok kialakítása és fenntartása érdekében.

Esemény részletei

2021.11.25./18:00 - 20:00 UTC+3
18:00 - 20:00
Polaris Oktatási Központ
Szabadság tér 14, 2. emelet
Az eseményen való részvétel ingyenes