h
  |  
Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

A siker kulcsa: Megfelelő ember a megfelelő helyen

A persolog®️ D-I-S-G Modell szerepe az önismeretben és a csapatépítésben.

“Nincsenek jó emberek” / “Nincsenek jó munkahelyek” – halljuk gyakran. Mi alapján hozzuk meg az ítéletet ilyen témákban? Valószínűleg korábbi tapasztalatok alapján. De akkor miért veszünk fel mégis ismételten olyanokat, akikről rendre az derül ki, hogy “nem jók”? Vagy miért váltunk munkát gyakran, ha végül egyik sem “nekünk való”? Valószínűleg azért, mert elsőre jónak tűnik..

Mi változik? Általában nem az ember vagy a munkahelyi körülmények “romlanak el”. Az változik, ahogyan a körülményeket érzékeljük, illetve azokhoz viszonyítva önmagunkat vagy a másik személyt értékeljük.

Nincs olyan, hogy “rossz ember”, csak olyan, aki a számára nem megfelelő helyen van. Nem lehetünk a legjobbak minden területen, de mindenkinek megvan a maga erőssége. A persolog®️ Viselkedésprofil nem az embereket minősíti vagy címkézi, hanem önmagunk és mások megértését segíti, hogy ezáltal a megfelelő helyre tudjunk kerülni és erősségeinket kiaknázva szárnyalni.

Az előadás kiindulópont a viselkedés tudatosításához, ezáltal pedig alapot teremt a személyes fejlődéshez és a hatékony csapatok építéséhez.

Esemény részletei

2020.03.10./18:00 - 20:00 UTC+3
18:00 - 20:00
Polaris Oktatási Központ
Polaris Oktatási Központ
Szabadság tér 14, 2. emelet