Image Alt
  |  
Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Viselkedésminták ABC-je

Szeretnéd jobban megismerni önmagadat és megérteni másokat? Hatékonyabbá válhatsz feladataidban és eredményesebbé a kapcsolataidban a DISC Személyiségmodell segítségével.

A 90 perces előadásban:
♦ megtanuljuk felismerni az alapvető viselkedésmintákat
♦ megismerjük a DISC modell 4 fő típusát
♦ kommunikációt és kapcsolatépítést segítő stratégiákat tanulunk

Az élet szebb, ha otthonosan mozgunk benne. Tanuljunk együtt a mintákból olvasni, gyere el az előadásra! 🙂
Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, a helyek száma pedig korlátozott. Az űrlapot kitöltve lefoglalhatod a helyed:

Ügyfeleink mondták a képzésről:

Madaras Gyöngyi

Madaras Gyöngyi
vállalkozó

Az előadást nagyon hasznosnak találtam, annál is inkább, mivel az életem és a munkám is az erős emberi kapcsolatokra épül. Jó volt a játék, a kisfilmek, profi az előadó. Nagyon örülök, hogy itt a környezetünkben is van lehetőség ilyen nagyszerű dolgokra, szívesen ajánlom!

Lőrincz Réka

Lőrincz Réka
egyetemi hallgató

A sok feltüntetett jellemzővonás sokat segített abban, hogy pontos képet kapjak egy-egy személyiségtípusról, és nekem nagyon tetszett az életközeli előadásmód is. Az előadásnak köszönhetően jobban átlátom már önmagam és mások viselkedését.

Tatár Győző

Tatár Győző

Számomra a Viselkedésminták ABC-je egy nagyon izgalmas előadás, ami kizökkentett a mindennapi általános gondolkodásmódomból. Az előadáson látottak-hallottak után egy kicsit úgy érzem, könnyebb ráismernem az emberekre és mivel főként csoportfelelősként dolgozom, sokat jelent nekem, hogy jól tudjak kommunikálni az emberekkel.

Esemény részletei

2021.02.25./18:00 - 20:00 UTC+3
18:00 - 20:00
Polaris Oktatási Központ
Szabadság tér 14, 2. emelet
Az eseményen való részvétel ingyenes