Image Alt
  |  
Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Időgazdálkodási Műhely II. – Applikációk: időrablók vagy szövetségesek?

Egyre gyakrabban halljuk, hogy a digitális eszközök úgy hatnak ránk, mint a kábítószerek, hogy a telefon, a mobilnet, a játékok és applikációk, a közösségi oldalak a legnagyobb időrablók. Hogyan tudjuk szövetségessé tenni, hasznunkra fordítani a technológiát? Hogyan segíthetnek különböző alkalmazások abban, hogy megtanuljunk hatékonyabban gazdálkodni az időnkkel, visszaszerezzük figyelmünket, javítsunk a szokásainkon?

A Máltai Szeretetszolgálat kolozsvári fiókszervezete és a Polaris Oktatási Központ szeretettel meghív minden érdeklődőt január 15-én, szerdán 19 órától egy izgalmas műhelyfoglalkozásra, amely a Planetarium Café belső termében lesz megtartva!

Az előadássorozat első része, júniusban, a legfontosabb elvekről és technikákról szólt, most egy rövid ismétlés után olyan applikációkat, digitális alkalmazásokat ismerhetsz meg (a feladatlistáktól, időmérőktől a tervezőkön át a komplex alkalmazásokig), amelyek segítik az elvek és technikák gyakorlatba ültetését. Ha te is használsz hasonló alkalmazásokat, a tapasztalataidat is megoszthatod, amennyiben szeretnéd.

Arról sem feledkezünk meg, hogy mindjárt itt a vizsgaidőszak, és a műhely záró részében gyors segítséget, hasznos tippeket nyújtunk egyetemistáknak a hatékonyabb időkihasználásra és a vizsgákra való jobb felkészülésben! A műhely után lehetőség lesz a kérdezésre is.

Időgazdálkodási műhelysorozatunk előadója Dr. Dániel Botond egyetemi oktató, időmenedzsment szakértő, a Polaris Oktatási Központ trénere.

A belépő díj 10 RON, amellyel fiókszervezetünk tevékenységeit támogathatjátok.
Regisztrálni itt lehet: https://forms.gle/96sQpDRDjTEQqih39

Szeretettel várunk! 🙂

Esemény részletei

2020.01.15./19:00 - 21:00 UTC+3
19:00 - 21:00
Máltai Szeretetszolgálat Kolozsvár
Planetarium Café, Kolozsvár
Bolyai utca 4 szám