Image Alt

Személyiségprofil tréning

Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Személyiségprofil tréning

“Magunkat elsődlegesen a szándékaink fényében látjuk, melyek mások számára láthatatlanok, másokat pedig a cselekedeteik fényében látunk, mivel csupán ez az, ami számunkra látható. Ez elég alap a félreértésekre és igazságtalanságra.” (J.G. Bennett)

A tudatosított viselkedés a személyes fejlődésnek az alapja.
A személyiségfejlődésben csak azt tudod megváltoztatni, aminek tudatában vagy, és csak azt tudatosíthatod, amit meg tudsz határozni. A DISC modell egy gyakorlati szótárt kínál a viselkedés meghatározásához, a Személyiségprofil® pedig segít a felismerésben és további lépések meghatározásában.
A viselkedés, a személyiség “jéghegyének” a külvilág számára is látható csúcsa, a személyes értékekre, meggyőződésekre és szándékokra épül. A felszín alatt meghúzódó rész nem csak mások számára láthatatlan, hanem sok helyzetben mi magunk sem vagyunk teljesen tudatában.

A DISC Viselkedésprofillal® pontos leírást kapunk a viselkedésünkről, a Személyiségprofil® segítségével a “miért?” kérdésekre kapunk választ.

A Személyiségprofil tartalmazza a teljes Viselkedésprofilt és kiegészíti azt további értelmezési szintekkel, mint a változáskezelés, személyes meggyőződések felismerése és a lappangó stressz kezelése.

AJÁNLAT*:

A Személyiségprofil megvásárlásával ingyen részt vehetsz a 8 órás DISC tréningen!

*a kedvezmény a 2021. március 30-ig leadott rendelésekre érvényes

A 8 órás DISC Személyiségprofil tréning részei:

♦ profil elemzés
♦ sikerstratégiák kialakítása
♦ személyes meggyőződések felismerése
♦ lappangó stressz kezelése
♦ gyakorlatok a fő típusok megértésére

*A Személyiségprofil® tréning kétrészes:

 1. rész: 2021. március 22. 16:00-20:00 óra

 2. rész: 2021. március 29. 16:00-20:00 óra

A képzésen való részvétel regisztrációhoz kötött, a helyek száma pedig korlátozott. Töltsd ki az űrlapot, foglald le a helyed:

Ügyfeleink mondták a képzésről:

Orosz Tünde

Pro Christo et Ecclesia - Marosvásárhely

Rendkívüli élmény volt. Barátságos környezet, felkészült csapat, rugalmas változtatások a program menetében, jó hangulat jellemezte a képzést. Nagyon sokat tanultunk magunkról és egymásról. Türelmetlenül várom a folytatást. Hálás köszönet mind ezekért!

Nagy Lajos

ügyvezető igazgató - Hamm

Úgy érzem, hogy mindenkinek adott ez a tréning rengeteg pluszt, ugyanakkor rengeteg feladatot, amin dolgozni kell, hogy csapatként és egyénenként is hatékonyabb és eredményesebb munkát tudjunk végezni. Profi szervezés, nagyon jó hangulat, csak ajánlani tudom a Polaris csapatát!

Árus-Jerovszky Tímea

színész

Érintőlegesen foglalkoztam már a DISC modellel, de a tréning során sokkal mélyebben megértettem ezt a területet. A csapat nagyon barátságos és professzionális, kellemes, otthonos környezetben, játékok és beszélgetések által kerülhettünk közelebb magunkhoz és érthettük meg jobban másokat.

Balázs Tímea

ügyfélfogadó asszisztens

Nem gondoltam volna, hogy ebben a kis városban egy ilyen profi csapat tevékenykedik, egy igen kellemes környezetben. Családias légkörre számítottam, de képzeleteimet felülmúló meleg fogadtatásban részesültem és így teljes bizalommal tudtam részt venni a tevékenységen. Ha úgy érzed, hogy változásra van szüksége a környezetednek, akkor jelentkezz a tréningre és kezdj el dolgozni saját magadon.

Seres Erika

tanárnő

A DISC tréningen egyik feladatnál a tréningvezető megjegyzése maradt meg legértékesebb gondolatként: "Remélem lesz rossz válasz is, hogy tudjunk róla beszélgetni!". Jelentkezz te is a tréningre, mert a heted legjobb nyolc órája lesz, három-az-egyben: munka, pihenés és szórakozás!

Lőrincz Réka

egyetemi hallgató

Mindenképp megéri részt venni a DISC képzésen, amelyen gyakorlatias és releváns tudást sajátíthattunk el. Egy gondolat különösen megfogott: a jelenlegi profilunk egy kiindulópont lehet a további fejlődésünkhöz. Nincs kőbe vésve, kitartással és sok munkával alakíthatunk rajta. Nagyon szeretném a gyakorlatba ültetni a tanultakat, alkalmazni a mindennapokban, fejlődni általuk.

Árus-Jerovszky Péter

webfejlesztő

Egy ilyen tréningnek hasznát lehet venni úgy a szakmai környezetben, mint a mindennapi életben, a jó kommunikáció egyaránt fontos egyénnek és csapatnak. Ez egy olyan készség, amit nem fejleszteni egy elég nagy mulasztás manapság.

Esemény részletei

2021.03.29./16:00 - 20:00 UTC+3
16:00 - 20:00
Polaris Oktatási Központ
Szabadság tér 14, 2. emelet
350 ron