Image Alt
  |  
Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Viselkedésprofil tréning

Önmagunk tudatosabb, és mások pontosabb megismerése jelentős előnyöket tartogat mindannyiunk számára. A “Viselkedésminták ABC-je” előadás ad ehhez egy alapot, de van ennél még sokkal több is!

A viselkedésünkről igazán pontos képet a személyes DISC Viselkedésprofilból kapunk.

A profil 3 diagramja segítségével megtudjuk:
♦ Hogyan viselkedünk egy adott szerepben?
♦ Hogyan reagálunk stresszhelyzetben?
♦ Milyennek látjuk önmagunkat?

A személyiségfejlődésben csak azt tudod megváltoztatni, aminek tudatában vagy, és csak azt tudatosíthatod, amit meg tudsz határozni.
A DISC modell egy gyakorlati szótárt kínál a viselkedés meghatározásához, a 4 órás Viselkedésprofil tréning pedig segít a felismerésben és további lépések meghatározásában.

Miért hasznos ez számodra?

♦ Hogy eredményesebb légy a választott szerepben
♦ Konstruktívabban reagálj nyomás alatt
♦ Jobban elfogadd a képet, melyet magadról alkotsz

AJÁNLAT*:

A Viselkedésprofil megvásárlásával ingyen részt vehetsz a 4 órás DISC tréningen!

* a kedvezmény a 2021. március 15-ig leadott rendelésekre érvényes

A 4 órás DISC Viselkedésprofil tréning részei:

♦ személyes profilelemzés
♦ sikerstratégiák kialakítása
♦ gyakorlatok a fő típusok megértésére
A képzésen való részvétel regisztrációhoz kötött, a helyek száma pedig korlátozott. Az űrlapot kitöltve lefoglalhatod a helyed:

Ügyfeleink mondták a képzésről:

Orosz Tünde

Pro Christo et Ecclesia - Marosvásárhely

Rendkívüli élmény volt. Barátságos környezet, felkészült csapat, rugalmas változtatások a program menetében, jó hangulat jellemezte a képzést. Nagyon sokat tanultunk magunkról és egymásról. Türelmetlenül várom a folytatást. Hálás köszönet mind ezekért!

Nagy Lajos

ügyvezető igazgató - Hamm

Úgy érzem, hogy mindenkinek adott ez a tréning rengeteg pluszt, ugyanakkor rengeteg feladatot, amin dolgozni kell, hogy csapatként és egyénenként is hatékonyabb és eredményesebb munkát tudjunk végezni. Profi szervezés, nagyon jó hangulat, csak ajánlani tudom a Polaris csapatát!

Árus-Jerovszky Tímea

színész

Érintőlegesen foglalkoztam már a DISC modellel, de a tréning során sokkal mélyebben megértettem ezt a területet. A csapat nagyon barátságos és professzionális, kellemes, otthonos környezetben, játékok és beszélgetések által kerülhettünk közelebb magunkhoz és érthettük meg jobban másokat.

Balázs Tímea

ügyfélfogadó asszisztens

Nem gondoltam volna, hogy ebben a kis városban egy ilyen profi csapat tevékenykedik, egy igen kellemes környezetben. Családias légkörre számítottam, de képzeleteimet felülmúló meleg fogadtatásban részesültem és így teljes bizalommal tudtam részt venni a tevékenységen. Ha úgy érzed, hogy változásra van szüksége a környezetednek, akkor jelentkezz a tréningre és kezdj el dolgozni saját magadon.

Seres Erika

tanárnő

A DISC tréningen egyik feladatnál a tréningvezető megjegyzése maradt meg legértékesebb gondolatként: "Remélem lesz rossz válasz is, hogy tudjunk róla beszélgetni!". Jelentkezz te is a tréningre, mert a heted legjobb nyolc órája lesz, három-az-egyben: munka, pihenés és szórakozás!

Lőrincz Réka

egyetemi hallgató

Mindenképp megéri részt venni a DISC képzésen, amelyen gyakorlatias és releváns tudást sajátíthattunk el. Egy gondolat különösen megfogott: a jelenlegi profilunk egy kiindulópont lehet a további fejlődésünkhöz. Nincs kőbe vésve, kitartással és sok munkával alakíthatunk rajta. Nagyon szeretném a gyakorlatba ültetni a tanultakat, alkalmazni a mindennapokban, fejlődni általuk.

Árus-Jerovszky Péter

webfejlesztő

Egy ilyen tréningnek hasznát lehet venni úgy a szakmai környezetben, mint a mindennapi életben, a jó kommunikáció egyaránt fontos egyénnek és csapatnak. Ez egy olyan készség, amit nem fejleszteni egy elég nagy mulasztás manapság.

Esemény részletei

2021.03.12./16:00 - 20:00 UTC+3
16:00 - 20:00
Polaris Oktatási Központ
Polaris Oktatási Központ
Szabadság tér 14, 2. emelet