Image Alt
  |  
Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

DISC Viselkedésprofil tréning

Ki vagy te a hétköznapokon és milyenné válsz stresszhelyzetben?

Ismerd meg jobban önmagad, hogy ez által eredményesebbé válhass saját szerepeidben a 4 órás Viselkedésprofil tréning segítségével!

Megtudhatod, hogy milyen személyiségtípus jellemzőit viseled magadon, hogyan reagálsz stresszhelyzetben, és milyen erősségek, gyengeségek járnak együtt a személyiségeddel.


Miért érdemes részt venned a programon?

  • Jobban megismered önmagad
  • Eredményesebbé válhatsz szerepeidben
  • Segít konstruktívan reagálni nyomás alatt
  • A tudatosított viselkedés a személyes fejlődésnek az alapja

ÁR: 250 RON/FŐ
  • Az ár tartalmazza az persolog Személyiségprofilt (rövid verzió) és a 4 órás tréningen való részvételt.
  • Csapatépítő tréninget szeretnél? Egyeztessünk személyesen!

Mit kell tenned?

  1. Regisztrálj legközelebbi tréningünkre a fenti űrlap segítségével:
  2. Töltsd ki saját Viselkedésprofilodat (regisztráció után küldjük a kérdőívet az e-mail címedre)
  3. Gyere el a tréningre!

A helyek száma korlátozott. Az űrlapot kitöltve jelentkezhetsz:

Ügyfeleink mondták a képzésről:

Orosz Tünde

Pro Christo et Ecclesia - Marosvásárhely

Rendkívüli élmény volt. Barátságos környezet, felkészült csapat, rugalmas változtatások a program menetében, jó hangulat jellemezte a képzést. Nagyon sokat tanultunk magunkról és egymásról. Türelmetlenül várom a folytatást. Hálás köszönet mind ezekért!

Nagy Lajos

ügyvezető igazgató - Hamm

Úgy érzem, hogy mindenkinek adott ez a tréning rengeteg pluszt, ugyanakkor rengeteg feladatot, amin dolgozni kell, hogy csapatként és egyénenként is hatékonyabb és eredményesebb munkát tudjunk végezni. Profi szervezés, nagyon jó hangulat, csak ajánlani tudom a Polaris csapatát!

Árus-Jerovszky Tímea

színész

Érintőlegesen foglalkoztam már a DISC modellel, de a tréning során sokkal mélyebben megértettem ezt a területet. A csapat nagyon barátságos és professzionális, kellemes, otthonos környezetben, játékok és beszélgetések által kerülhettünk közelebb magunkhoz és érthettük meg jobban másokat.

Balázs Tímea

ügyfélfogadó asszisztens

Nem gondoltam volna, hogy ebben a kis városban egy ilyen profi csapat tevékenykedik, egy igen kellemes környezetben. Családias légkörre számítottam, de képzeleteimet felülmúló meleg fogadtatásban részesültem és így teljes bizalommal tudtam részt venni a tevékenységen. Ha úgy érzed, hogy változásra van szüksége a környezetednek, akkor jelentkezz a tréningre és kezdj el dolgozni saját magadon.

Seres Erika

tanárnő

A DISC tréningen egyik feladatnál a tréningvezető megjegyzése maradt meg legértékesebb gondolatként: "Remélem lesz rossz válasz is, hogy tudjunk róla beszélgetni!". Jelentkezz te is a tréningre, mert a heted legjobb nyolc órája lesz, három-az-egyben: munka, pihenés és szórakozás!

Lőrincz Réka

egyetemi hallgató

Mindenképp megéri részt venni a DISC képzésen, amelyen gyakorlatias és releváns tudást sajátíthattunk el. Egy gondolat különösen megfogott: a jelenlegi profilunk egy kiindulópont lehet a további fejlődésünkhöz. Nincs kőbe vésve, kitartással és sok munkával alakíthatunk rajta. Nagyon szeretném a gyakorlatba ültetni a tanultakat, alkalmazni a mindennapokban, fejlődni általuk.

Árus-Jerovszky Péter

webfejlesztő

Egy ilyen tréningnek hasznát lehet venni úgy a szakmai környezetben, mint a mindennapi életben, a jó kommunikáció egyaránt fontos egyénnek és csapatnak. Ez egy olyan készség, amit nem fejleszteni egy elég nagy mulasztás manapság.

Esemény részletei

2021.04.27./16:00 - 20:00 UTC+3
16:00 - 20:00
Polaris Oktatási Központ
Polaris Oktatási Központ
Szabadság tér 14, 2. emelet