Sosem érsz a napi teendők végére? Nem először késel el, és ez zavar?

Gyere az előadásra, hogy megismerd az elveket melyekkel minden megváltozhat.

Minden nem fér bele a 24 órába. Döntsd el Te mi kerüljön be és mi ne!

Ismerd meg az előadót

''Annak idején, amikor elkezdtem időgazdálkodással foglalkozni úgy éreztem magam, mint egy zsonglőr. Nagyon sok feladatom volt és igyekeztem csak azokkal foglalkozni, amiket épp a kezemben tartottam, amíg a többi a levegőben lógott. Aztán ez lassan megváltozott. Már öt éve tudatosan figyelek az időgazdálkodásomra, olvasok, tanulok és igyekszek mindent gyakorlatban is kipróbálni, megvalósítani. Az így összegyűlt tudásomat és tapasztalatomat rendszereztem és most már három éve, hogy másoknak is segítek.''

Dr. Dániel Botond

JELENTKEZZ. A halogatást csak MOST győzheted le.

Amiben garantáltan fejlődni fogsz a program során.

✓ tudatosabb életvitel
✓ túlvállalás, kiégés megelőzése
✓ teendőid hatékony menedzselése, tervezése
✓ megtanulsz NEM-et mondani
✓ jobban megismered önmagad
✓ fontossági sorrend felállítása

Legközelebbi eseményeink.

    No posts were found.

ügyfeleink
Név nélkül

Nekem ezek voltak a lényeges dolgok, amik megmaradtak az előadásból: nincs kevés idő csak túl sok feladat. Ha valamire igent mondunk az valami más területtől vesz el időt az életünkből. Ezért fontos szűrőket használni, hogy eldöntsük, szelektáljunk, melyik lényegesebb.

Balázs Helga
Tanuló

Számomra tartalmas volt az előadás, a helyszín nagyon kellemes és otthonos, a fogadtatás meleg, a társaság nyitott, és még a kiflik is finomak 🙂 Én azt értettem meg az előadásból, hogy merjük elengedni azt, ami nem lényeges, mert a valamire nemet mondás igent mondást jelent valami másra.